Prisgaranti

BUTTERFLY EKSPERTEN I/S PRISGARANTI - DIN GARANTI FOR DEN BEDSTE PRIS!

Hvis du er på udkig efter den rette butterfly, men mener at prisen på www.butterflyeksperten.dk er for høj, så kan du drage fordel af Butterfly Eksperten I/S's prisgaranti. Med prisgaranti fra butterflyeksperten.dk, matcher vi ethvert identisk tilbud, som en du har fundet frem til. Det kræver blot, at du som kunde kan forevise et skriftligt tilbud fra en anden virksomhed i Danmark, som er bedre end det tilbud, du modtager via butterflyeksperten.dk. Vi lover dig derfor ikke at komme til at betale mere end den bedste originale pris, du har fundet frem til. Bemærk at prisgarantien ikke gælder for nedsatte varer.

Vores prisgaranti giver dig dermed sikkerheden for altid konkurrencedygtige priser og tilbud, som er til at forstå og sammenligne. Med Butterfly Eksperten I/S’s prisgaranti matcher vi et bedre tilbud, hvis du kan forevise et tilbud, som er bedre end prisen på den givende vare på butterflyeksperten.dk.

 

Sådan virker Butterfly Ekspertens prisgaranti

  • Du indsamler viden omkring de forskellige varer.
  • Du finder en billigere pris end den på www.butterflyeksperten.dk
  • Du skriver en mail til kontakt@butterflyeksperten.dk, hvor du vedhæfter det givne produkt, der er billigere.
  • Vi sætter prisen ned til samme pris som på den givne hjemmeside/forretning.

Har du spørgsmål hertil, kan du altid kontakte vores supportafdeling på kontakt@butterflyeksperten.dk eller telefon +45 28 93 82 35 alle hverdage i mellem klokken 10.00 og 20.00.

search