Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER

 

Prisgaranti:
Hvis du finder en vare, der er tilsvarende vores, yder vi prisgaranti (dvs. vi matcher prisen på det fundne produkt). Dog gælder dette kun for danske virksomheder og ikke for nedsatte varer.

Produktinformation:
butterflyeksperten.dk oplyses varens væsentlige egenskaber. For yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til kontakt@butterflyeksperten.dk.

Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende - og ofte fra dag til dag. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt butterflyeksperten.dk accepterer ordren. Alle priser er vist inkl. moms.

Bestilling:
Præsentation af varer sammen med en pris på butterflyeksperten.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af varer fra butterflyeksperten.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til butterflyeksperten.dk om at købe varen på de oplyste vilkår.
En bindende aftale mellem køber og butterflyeksperten.dk er først indgået, når butterflyeksperten.dk ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.

Betaling:
De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til:
- PBS i krypteret form (SSL), som det kun er dig og PBS, der kan læse. Der er således ingen andre, der ser eller gemmer oplysningerne om dig.
- PayPal i krypteret form (SSL), som det kun er dig og PayPal, der kan læse. Der er således ingen andre, der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med PayPal accepterer køber PayPals vilkår, omend de afviger fra butterflyeksperten.dk’s.
- Vi tager i mod alle VISA-kort og Mastercard via Clearhaus. Ved betaling med betalingskort, trækker vi først beløbet fra din konto, ved afsendelse af ordren.
Alle data fra behandles krypteret og udveksles elektronisk direkte mellem Quickpay.dk og Clearhaus via en SSL-krypteret linje, således at selv Butterfly Eksperten I/S kommer i besiddelse af dine oplysninger.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:
Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde, eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

Reklamation:
Ved køb af kolonialvarer og nonfood gælder følgende: Du har som kunde ifølge §83 reklamationsret i 24 måneder. Det betyder, at du ved fejl eller mangler på dit køb, i op til 24 måneder efter dit køb, kan klage. Det er vigtigt at du klager så snart du opdager fejlen på produktet. Hvis reklamationen er berettiget, har du som kunde ret til at få refunderet rimelige fragtomkostninger og samtidig få tilsendt et nyt produkt, som erstatning for det produkt, der reklameres over. 

Ansvarsfraskrivelse og garanti:
Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af, at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse.
Det samme er gældende for forhold, som ligger uden for butterflyeksperten.dk's kontrol; fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver
art, herunder strejke og lockout, eller lignende.
Hvis køber benytter sig af en leveringsmulighed, der ikke inkluderer Track & Trace, fraskriver sælger sig ansvaret for forsinkede/forsvundne pakker, da sælger ikke kan følge leveringsprocessen, efter pakken er afleveret til fragtudbyder.

Fortrydelsesret:
Meddeler køber butterflyeksperten.dk, at køber har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler butterflyeksperten.dk det modtagne beløb (minus eventuelle leveringsomkostninger).
Varer, der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge Post Danmark. Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og du bedes skrive tydeligt, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, og at du derfor ønsker at få tilbagebetalt varens pris. Oplys venligst registreringsnummer og kontonummer. Udgifter forbundet med forsendelse fra køber til sælger betaler køber.
Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.
Butterflyeksperten.dk betaler de modtagne beløb, når den returnerede vare modtages i ubrugt og ubeskadiget stand.
Alternativt kan du kontakte butterflyeksperten.dk, hvis du er interesseret i at ombytte din vare fremfor at få pengene tilbage.

Hjemmesiden butterflyeksperten.dk drives af følgende:
Butterfly Eksperten I/S (underlagt Mathias Graversgaard, Morten Noes Pedersen og Mads Grill Mousing)
Vesterbro Torv 6, 3. tv.
8000 Aarhus C.
Telefon: +45 20 51 88 77
Email:  kontakt@butterflyeksperten.dk

 

Forbehold for ændringer:
Butterfly Eksperten I/S forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om eventuelle ændringer.
search