Butterfly Eksperten I/S

ACCESSORIES FOR MÆND TIL DANMARKS STÆRKESTE PRISER!
En Butterfly behøver ikke at koste kassen. Her hos ButterflyEksperten.dk har vi målet om altid at være blandt Danmarks billigste, når det gælder butterfly, slips, manchetknapper, ærmeholdere, lommeklude, solbriller og ure.
Vi går efter at have det bedste og billigste. Vi har i løbet af den seneste årrække udvidet vores sortiment, så vi nu har næsten alt tilbehør til mænd, der findes. Findes der en form for accessory til mænd, som du gerne så, at vi havde i shoppen, må du meget gerne kontakte os på kontakt@ButterflyEksperten.dk.

Kvalitetsbutterfly til udsalgspriser
Som forretning er vi interesseret i at opfylde lige netop dit behov, så har du et forslag til nye produkter, så kontakt os endelig, så vil vi gøre alt for at skaffe dem. Vi gør alt, hvad vi kan for, at ingen kan gøre det billigere end os. Dette er også grunden til, at vores produkter starter længere nede end andre firmaer i Danmark. Dette ses gennem vores prisgaranti, hvor vi matcher den laveste pris på markedet.

Skil dig ud til festen til den bedste pris
Skal du være smart i en fart til diverse festligheder, galla, arbejde eller blot en fødselsdag i form af butterfly, slips, manchetknapper eller ærmeholdere, så må der gerne komme noget mere volume for prisen. Hvad med en butterfly for 59 kroner, et slips for 69 kroner, ærmeholdere til 59 kroner, manchetknapper til 55 kroner eller et par lækre clubmaster solbriller til blot 79 kroner. Alt dette kan du selvfølgelig købe her hos ButterflyEksperten.dk. Vi forhandler billige accessories til mænd uden nogen dikkedarer. Dette kan vi gøre, fordi vi henter dem hjem i store partier, hvilket gør det muligt for os at holde prisen nede.

Et dybt sortiment
Hos Butterfly Eksperten ses hele 11 forskellige varekategorier. En af varekategorierne er butterfly, hvilket indebærer ensfarvede butterfly, ternede butterfly, strikkede butterfly og selvbinder-butterfly. Alle butterfly er justerbare i størrelsen, så alle kan passe vores butterfly. Derudover er slips også en meget eftertragtet vare på hjemmesiden, hvor de strikkede slips, brede slips og smalle slips er de mest populære i denne kategori. Dertil er der vores sidste kategori, som er tilbehør, hvilket er med til at sætte prikken over i'et på det gode look. Dette gøres ved hjælp af lommeklude, ærmeholdere, ure og manchetknapper

Vi har dog også noget til de varme sommerdage, hvilket ses ved vores kategori med solbriller. I kategorien solbriller finder du både clubmaster og wayfarer solbriller. Med dem er du sikker på ikke at få solen i øjnene.

Alle vores produkter findes i alverdens farver, så der bør bestemt også være en farve til dig!

search